Adres:

  • Oranjekerk
  • Rozenlaan 20
  • 3051 LS Rotterdam
  • 010-4226522

De Oranjekerk ligt in het 'Kleiwegkwartier' (Hillegersberg Zuid). Deze wijk werd in de jaren 30 van de 20e eeuw gebouwd. Een kaart van de omgeving waar de Oranjekerk staat kan hier geopend worden. 

Met de auto naar de Oranjekerk

De Oranjekerk ligt midden in de wijk 'Kleiweg kwartier' en is met de auto goed te bereiken. Hou er bij uw bezoek aan de Oranjekerk echter rekening mee dat er van maandag tot en met zaterdag tussen 09.00 uur en 23.00 uur betaald parkeren is. Zondag is het vrij parkeren maar is de parkeerdruk daardoor hoger.
U kunt vanaf deze kaart ook de route naar de Oranjekerk bepalen. Klik daarvoor op de markering die aangeeft waar de kerk staat.

De Oranjekerk is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. In verband met de beperkte parkeerruimte bij de Oranjekerk wordt aangeraden het openbaar vervoer te gebruiken.  

Met het openbaar vervoer naar de Oranjekerk

Vanaf Station Rotterdam Centraal of Station Rotterdam Noord
Neem tramlijn 8 vanaf Rotterdam Centraal Station (2 zones) óf Rotterdam Noord. Stap uit bij de halte Bergpolderplein. Loop met de busrichting mee naar de kruising met de Rozenlaan/Uitweg. Sla bij de stoplichten linksaf de Rozenlaan op. De Oranjekerk vindt u na ongeveer 100 meter aan uw rechterhand.

Vanaf Station Rotterdam Noord is de Oranjekerk ook lopend te bereiken (ongeveer 1 km).
Sla na verlaten van het station rechtsaf. Na ongeveer 200 meter linksaf de Juliana van Stolberglaan inlopen. Aan het einde van de Juliana van Stolberglaan komt u op het Bergpolderplein. Loop door tot aan de stoplichten. Sla bij de stoplichten linksaf de Rozenlaan op. De Oranjekerk vindt u na ongeveer 100 meter aan uw rechterhand.

Vanuit Ommoord, Hillegersberg Noord of Schiebroek
RET lijn 35 Verbindt Ommoord, via Hillegersberg Noord en Schiebroek. Stap uit bij de halte Buitenzorg. Voor u ziet u op een afstand van ongeveer 700 meter de toren van de Oranjekerk. Loop de Ringdijk verder uit richting Uitweg en Rozenlaan.

OV9292

U kunt uw openbaar vervoer route naar de Oranjekerk ook laten berekenen op de website van OV 9292. Het adres van de kerk is Rozenlaan 20, Rotterdam